Як встановити файл APK / APKS / OBB на Android
Тут ви можете завантажити АПK-файл "Chicken Recipes" для Blackview BV5800 безкоштовно, версія apk файлу - 2.0 для завантаження на Blackview BV5800 просто натисніть цю кнопку. Це легко та безпечно. Ми надаємо тільки оригінальні апк файли. Якщо який-небудь з матеріалів на цьому сайті порушує ваші права, повідомте нас
Курячі рецепти
Задля гриль може стати захоплюючим часом, але часто це неможливо досягти. Якщо є погана погода, ви можете смажити чудові рецепти за допомогою критого гриля.
У домашньому грилі корисно просто з урахуванням всього, що ви могли б гриль поза дверями, так що, якщо ви любите гострий куриного посуду, горіх ікла, рибу, овочі, гамбургери та ще більше, ви можете прагнути інвестувати в приміщення гриль
У домашніх грилях є різноманітні види грилів, ви можете отримати контактні грилі з порушеними кришками, плюс нижні пластини, тобто ви зможете приготувати м'ясо з обох рівних сторін одночасно. Інші грилі, як правило, відкриті та мають абсолютно значну область приготування. Знімні кухонні плити важливі, тому що це робить чистість легкою.
Якщо у вас є величезна сім'я або ви любите дружити, виберіть новий гриль з великою поверхнею для приготування їжі, щоб допомогти їсти одночасно достатню кількість їжі.
Як довго курятина візьметься на гриль?
Готуйте без кісток курячі кусочки приблизно на п'ять хвилин на кожну сторону на високому вогні, щоб отримати найбільш ефективні результати. Коли на свіжому повітрі світиться коричневий і під час курятини немає рожевого кольору, воно проводиться. Очевидно, що курячі шматочки кушаряються довше, ніж готувати. Можна гриль просто курячі шматочки або використовувати руб або манінад, щоб включити додаткову якість.
Перевірте температуру інтер'єра з приготованої курки, якщо у вас є термометр з яловичини. Куриця повинна бути в центрі 165 ° F, щоб бути в безпеці. Якщо ні, тримайте курку трохи довше навколо гриля.
Рецепт для гарячої гриль-курки
Курятина всередині наступного рецепту маринує смачним, гострим і гострим маринадом, і ви її барбекю. Це одне з найпростіших курячих рецептів на грилі, приємно підтримуване рисом і зеленим салатом.
Потім ви можете додати додаткові червонуваті кольорові перцеві пластівці, що стосуються додаткової вишуканості, якщо вам сподобаються справжні пряні курячі страви, приготовані на грилі, але не додати багато через те, що червоне приправлення може перемогти більш м'які аромати в маринаді.
Ви будете вимагати:
6 курячих половинок, без кіз і без шкіри
2 столові ложки сік лайма
1 і 1/2 чайних ложок омолоджує орегано
1/4 чайної ложки чорного перцю
1/2 чайної ложки Лайма родзинка
1/3 крупи масла каноли
1/4 чайної ложки червонуватого кольорового перцю
Сіль 1 чайна ложка
2 зубчики часнику
Як зробити це:
Злийте целюльцеве лушпиння, соус лайма, а також масло каноли в миску, потім перемішайте всередину солі, червонуватого перцю, чорного перцю, часнику та, звичайно, орегано. Додайте курячі грудки до цієї конкретної суміші, повертаючи їх пару разів, щоб вони добре покриті всередині нього.
Покрийте чашу і дайте курячій маринувати в цій суміші чудову годину, повертаючи їх, можливо, один-два рази. Підігрійте гриль для надмірного та ефірного масла на кухонній плиті. Ліквідація курки на маринаді плюс гриль на протязі приблизно семи хвилин на один аспект або перед зовнішнім кольором золотисто-коричневий, а також сік в центрі - ясні.